Fogatos lelki gyakorlat / zarándoklat

Fogatos lelki gyakorlat / zarándoklat

Szívesen szervezünk három éjszakás zarándokprogramot minőségi szállással és ellátással. Lelkigyakorlatos élményekkel (római katolikus szerzetesek, papok közreműködésével), de vidámsággal, természetközeli és kulturális impulzusokkal is fűszerezve baráti/plébániai közösségek számára.

A programban napi háromszori kiadós étkezés, napközben pedig a lovaskocsis utazás keretében lelki- és szellemi kaland várja a zarándoklat résztvevőit. A fogatos zarándoklatokon 40-60 perces etapokat megyünk átlag 20-30 perces pihenőkkel tarkítva a Nivegy-völgyben, Káli-medencében, Balaton-felvidéken. Ezek a pihenők vagy szakrális örökségeknél, vagy természeti értékeknél történnek, de minden nap útba ejtünk egy-egy pihenő keretében falvakat is, ahol a kisboltokban, kiskocsmáknál lehetőség van felfrissülni, kávézni. A térség templomainál, templomromjainál, kálváriáinál elmélkedések, előadások és közös imádságok segítik a feltöltődést, valamint este is gondoskodunk lélekemelő programról, előadóról. Útvonalaink leginkább olyan háttérutak, dűlőutak, ahol leginkább csak a madár jár, így lehetőség van a teremtett világra történő rácsodálkozásra.
Partnereink: Mária Út Egyesület, Magyar Pálos Rend, római katolikus atyák.
A program igényelhető egyéb időpontban is egyedi árajánlatot kérve (nyár végére, ősz elejére leginkább minimum 8 fős csoport számára), illetve kérhető csillagtúra-jelleggel is (ez árban kedvezőbb árajánlatot jelenthet).

Idei szervezett időpont: 2020.június 10-13 (többek között a Gasztroangyal is forgatott velünk).

Részvételi díj: 89 500 Ft/fő, mely tartalmazza a felsoroltakat (szállás, ellátás, fogatok biztosítása, program)
Páros jelentkezés esetén: -
Minimális létszám: 8 fő
Szabad helyek száma: 4 fő

Tekintse meg Galériánkat!