Fogatos zarándoklat: még 4 helyünk van idén

2020. január 14.
Fogatos zarándoklat: még 4 helyünk van idén

Lovas kocsikkal bebarangolni a Balaton-felvidék leghangulatosabb részeit, a Nivegy-völgyet, a Káli-medence egy részét - és közben lélekben is felfrissülni. Erre idén nálunk is van lehetőség. Mivel ezt a programot csak minimum 6, maximum 12 fő részére szervezzük meg, idén van lehetőség a már jelentkezett 8 főhöz csatlakozni maximum 4 főnek a június 10-13-i fogatos zarándoklat eseményéhez.
A programban napi háromszori kiadós étkezés, napközben pedig a lovaskocsis utazás keretében lelki- és szellemi kaland várja a zarándoklat résztvevőit. A fogatos zarándoklatokon 40-60 perces etapokat megyünk átlag 20-30 perces pihenőkkel tarkítva a Nivegy-völgyben, Káli-medencében, Balaton-felvidéken. Ezek a pihenők vagy szakrális örökségeknél, vagy természeti értékeknél történnek, de minden nap útba ejtünk egy-egy pihenő keretében falvakat is, ahol a kisboltokban, kiskocsmáknál lehetőség van felfrissülni, kávézni. A térség templomainál, templomromjainál, kálváriáinál elmélkedések, előadások és közös imádságok segítik a feltöltődést, valamint este is gondoskodunk lélekemelő programról, előadóról. Útvonalaink leginkább olyan háttérutak, dűlőutak, ahol leginkább csak a madár jár, így lehetőség van a teremtett világra történő rácsodálkozásra.

A programra még 4 helyünk van a megadott időpontban. Ezt a típusú programot csak minimum 6, maximum 12-14 fő jelentkezése esetén indítjuk.
További részletek a linkben.