„Van valami a lovak külsejében, ami jót tesz az ember bensőjének” – mondja egy ősi mondás. Hát még a munkájukban! – egészítjük ki a bölcsességet. Igáslóközpontunk igazi interaktív tér, ahol különleges és vidám kisfilmeken, felnőtt- és gyermekjátékokon (melyek csapatépítő programoknak is kiválóak), kipróbálható bel- és kültéri kiállítótérben valamint páratlan lovas fogatos, igáslovakra épülő élményprogramokon keresztül ismerheti meg ezer éves harcos- és munkatársaink, a magyar munkalovak világát.

 

Élménykiállításaink, fogatos, lovaskocsis élményprogramjaink mellett jó szívvel ajánljuk látogatóközpontunkat közösségeknek, cégeknek csapatépítő, családoknak pedig rendezvények helyszínéül. Minden igényt kielégítő komplexumunk és varázslatos természete erdei iskoláknak is nyugodt környezetet biztosít.

 

Látogasson meg bennünket, itt nem fogjuk „lóvá tenni...” Sőt! Ha időnként lóvá is tesz egy-egy ember, akkor nálunk igaz az ősi bölcsesség, hogy emberré a ló.

Kutya, házi kedvencek: mivel látogatóközpontunkban (barátságos) kutyák is vannak, tovább macska, aprójószág, lábas jószág, kölyökállatok, védett vadállatok, ezért kutyával a központot nem lehet látogatni. Kutya az épületbe nem jöhet be. Kutyáját kérjük, hagyja az autóban, amikor hozzánk látogat, vagy pórázon tartva várja meg, míg családtagjai megtekintik a központot és környezetét. Szállóvendégeink, fogatos túránk vendégei: előre, írásban egyeztetve hozhatnak - de csak pórázon tartott - kutyát a területre, az épületbe azonban kutyát behozni nekik is tilos. Ezzel védjük az ön kedvencét (lovainktól, tehenektől, pásztorunk és a ház kutyáitól), megelőzzük a felesleges konfliktust; továbbá védjük a látogatóközpont jószágait is (kölyökállatok, macskáink, szabadon tartott baromfiak, védett és a területen élő vadállatok stb.).