Rendezvényhelyszín

Látogatóközpontunk különleges, varázslatos környezetének és igényes kialakításának, felszereltségének köszönhetően nagyszerű helyszínt biztosít családi eseményeknek, rendezvényeknek, csoportos vagy céges programoknak is. Épületünk nagyterme közel száz fő befogadására alkalmas, fűthető teraszunkon pedig szintén majdnem ugyanennyi embert tudunk hellyel kínálni.  

Örömmel biztosítunk helyszínt születésnapi rendezvénynek, segítünk a meglepetés összeállításában, szívesen ajánlunk versenydíjas cukrászt és a születésnaphoz igény szerint akár hosszabb-rövidebb fogatos élményt is biztosítunk az ünnepeltnek és szeretteinek.

Igazán meghitté, sőt, akár exkluzívvá teheti az ifjú pár élete legszebb napját nálunk. Készséggel biztosítjuk felszentelt látogatóközpontunkat a teljes szertartás, vagy akár az önfeledt lakodalom lebonyolításához is. Szívesen ajánlunk vőfélyt, fotóst és fogatos élményt az ifjú házasoknak és a násznépnek is.

Állunk rendelkezésre baráti társaságok, céges csoportok számára. Nem csak helyszínként, hanem játékokkal, fogatokkal, lovas mezőgazdaság eszközökkel is segítünk abban, hogy a csapatépítő tréning valóban összerázza a társaságot.

Az épület kiválóan alkalmas arra, hogy otthont adjon szakmai napoknak, továbbképzéseknek, konferenciáknak. A résztvevők lovaskocsis bemutatóval, fogatos élményekkel gazdagíthatják a programot.

Látogatóközpontunk szívesen fogad erdei iskolai programokat is. Mindehhez komplett fogatos, lovaskocsis tematikával és élményekkel, valamint szakemberekkel kínálunk több napos tanulási lehetőséget, élménygazdag programokat.

A fenti programok egyedi egyeztetést és ajánlatot igényelnek, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeinken. Többnapos programok esetében közreműködünk a szállás-szervezésben is illetve transzfer-szervezésben is (fogatok, kisbuszok, nagybuszok).