A Várpanoráma Vendégház a Kinizsi vár tornyának tövében, a várfalaktól néhány méterre, az ófaluban található családi vendégház, melyet a Várpanoráma Vendégfogadó Kft. üzemeltet. Nevéből adódik, hogy szálláshelyünk egyedi és fenséges kilátást biztosít a várra, a Déli Bakony simogató vonulataira és a méltósággal csúcsosodó Kab-hegyre is. 2018 márciusában kialakított külön wellness-termünk különleges pluszélményt biztosít minden korosztálynak várra néző hangulattal.

Felújított, de alapjaiban közel 200 éves épületünk télen-nyáron várja vendégeit különleges elrendezéseivel, egyedi képeslapra illő hangulattal, 3 vendégszobában, teljesen felszerelt konyhával, 2 fürdőszobával,  a hangulatos kemencétől a legmodernebb eszközfelszerelésekkel.

Vendégházunk egész évben különleges helyszín baráti társaságok, családok számára korosztálytól függetlenül. Különböző kedvezményeket (kék túrások, lovasok, nagycsaládosok, több éjszakára jövők) és csomagajánlatokat is kínálunk társaságoknak, melyről az Árak, kedvezmények menüben kaphatnak tájékoztatást.

Az épület összkomfortos, tágas és fényes, korszerű fűtéssel és hagyományos fűtéssel egyaránt ellátott 1+3 szobás kőház.

Épült 1825-ben, felújítva 1998-ban, átalakítva, fejlesztve 2005-ben és 2017-ben.

8291 Nagyvázsony, Temető utca 9.
GPS: 46.984993, 17.694242

Vendégházunkról és szolgáltatásainkról a Galériában talál képeket.

Csatlakozzon a Várpanoráma Vendégház Facebook oldalához